Startende ondernemer met representatieve kantoorruimte
Als startende onderneming wilt u graag een goede eerste indruk maken bij uw klanten. Bovendien wilt u zelf een fijne plek om rustig te kunnen werken. En als startende ondernemer houdt u graag uw kosten in de hand.

Representatief


Kantoortuin Oldebroek is een modern kantoorgebouw met een mooie entree en receptie. Het kantoor ligt aan de doorgaande weg, rustig in een groene omgeving.

De kantoorruimten zijn ruim en volledig ingericht met meubilair. De ruimte geeft direct mogelijkheid om rustig te bellen met uw klant of even plaats te nemen met uw bezoeker(s). 


Volledig ingericht kantoor


Elk kantoorruimte is volledig ingericht, met minimaal twee bureau werkplekken, een overlegmogelijkheid, (bureau)stoelen en kasten. Zo kunt u makkelijk uw intrek nemen terwijl u de kosten beperkt.


Huurcontract voor één jaar


Als startende ondernemer wilt u graag uw kosten beperken. Met een huurcontract van een jaar legt u zicht niet vast voor de lange termijn. En dat is wel zo prettig. 

Verlenging van het huurcontract is vervolgens natuurlijk mogelijk.


All in


In de prijs voor de kantoren zijn vele extra's inbegrepen: meubilair, parkeren, gebruik van koffiecorner, lunchmogelijkheid, ontvangstruimte, gebruik van hal en toiletgroepen.

Voor de bedrijfshallen en buitenopslag wordt een prijs op maat gemaakt.

De huurprijzen zijn exclusief BTW.

En meer


Er is meer te huur bij Kantoortuin Oldebroek; naast meerdere kantoorruimtes ad 27 m2 is er een mooie ruimte ad 80 m2 beschikbaar en er is bedrijfsruimte en opslagruimte achter het kantoor.
Kantoortuin Oldebroek is flexibel en denkt graag met u mee over uw wensen.