Prachtige, volledige ingerichte kantoorruimten te huur

Misschien werkt u thuis, in een schuur of op een zolderkamer? Of huurt u ergens een krappe ruimte met weinig mogelijkheden? Of bent u met uw personeel uit uw jasje gegroeid? Kantoortuin Oldebroek geeft u ruimte. 

 

Ruime kantoren


Kantoortuin Oldebroek heeft verschillende kantoren waarbij bij allen direct de ruime opzet opvalt. De kantoren ad 27 m2 zijn ruim en kunnen voor één tot maximaal vier werkplekken worden ingericht. Ook is een mooie ruimte aan de voorkant ad 80 m2 beschikbaar, in te richten tot maximaal acht werkplekken.


Representatief kantoorgebouw


Het moderne kantoorgebouw biedt u ook direct een mooie, ruime entree en ontvangstmogelijkheid. En dat is een mooi visitekaartje. Het kantoor aan de doorgaande weg tussen Zwolle en Harderwijk, is bovendien gemakkelijk bereikbaar. Met voldoende gratis parkeergelegenheid.


Inclusief meubilair


Elke kantoorruimte is volledig voorzien van meubilair. Dat is wel zo makkelijk. Standaar is een kantoor van 27 m2 ingericht voor twee werkplekken, met een ruime vergadertafel. Natuurlijk is in overleg wijziging hierin mogelijk.


All in


Het meubilair zit bij de huurprijs in. Daarnaast is er nog meer inbegrepen:  parkeren, gebruik van koffiecorner, lunchmogelijkheid, ontvangstruimte, gebruik van hal en toiletgroepen.

Voor de bedrijfshal en buitenopslag wordt een prijs op maat gemaakt.

De huurprijzen zijn exclusief BTW.

En meer


Er is meer te huur bij Kantoortuin Oldebroek; naast de kantoorruimten ad 27 m2 en 80 m2 zijn er bedrijfsruimten en opslagruimte achter het kantoor beschikbaar.

Bel of mail ons en wij bespreken graag uw mogelijkheden.