No stress .... Prettig werken

Bent u op zoek naar een rustige werkplek voor u en uw medewerkers? Met ruime kantoren in een rustige omgeving? Dan hebben wij de oplossing voor u. 

No stress!


Met ruime kantoren is het relaxed werken. De kantoren zijn ruim ingedeeld en kijken uit over de landerijen. Om te lunchen, kunt u gebruik maken van een aparte ruimte en even afstand nemen van uw werk. En met een gratis bakje koffie/thee kunt u weer vol energie aan de slag, terwijl u buiten de vogeltjes hoort fluiten. 


Veel faciliteiten


Met een compleet ingericht kantoor (voor één of meerdere werkplekken), ontvangstruimte en mogelijkheid tot vergaderingen met grotere groepen of opleidingen, heeft u alle faciliteiten voorhanden. 


Rustige omgeving


Gelegen tussen de landerijen biedt Kantoortuin Oldebroek een rustige omgeving. Daarmee bent u even weg van de verleidingen van alle dag en kunt u zich rustig focussen op uw eigen werk.
Tussendoor kunt u een kopje koffie binnen of buiten nuttigen en genieten van het weer en de omgeving.


All in


In de prijs voor de kantoren zijn vele extra's inbegrepen: meubilair, parkeren, gebruik van koffiecorner, lunchmogelijkheid, ontvangstruimte, gebruik van hal en toiletgroepen. De huurprijzen is exclusief BTW.
Voor de bedrijfshallen en buitenopslag wordt een prijs op maat gemaakt.

En meer


Er is meer te huur bij Kantoortuin Oldebroek; naast meerdere kantoorruimtes ad 27 m2 is er een mooie ruimte ad 80 m2 beschikbaar en er is bedrijfsruimte en opslagruimte achter het kantoor.

Wij hopen in ieder geval met dit prettige werken bij te dragen aan uw werktijd zonder stress.