If you want to move,

I will make it easy for you

Verhuizen een gedoe? Wel nee, alles staat voor u klaar. 

Is een nieuwe zakelijke ruimte zoeken en verhuizen broodnodig, maar heeft u daar nu even geen tijd voor? Dan hebben wij de oplossing voor u; volledig ingerichte kantoren met alle faciliteiten voorhanden. Kortom, pak uw laptop en u kunt aan de slag bij Kantoortuin Oldebroek.

 

Kantoren al volledig ingericht


Prettig werken begint met een kantoor dat compleet is ingericht. De kantoorruimte ad 27 m2 biedt standaard ruimte voor twee grote werkplekken én een ruime overlegtafel. Bureaustoelen, kasten, bureauladeblokken ... alles is aanwezig. Natuurlijk kan de ruimte worden aangepast, naar drie of vier werkplekken.
De grote kantoorruimte ad 80 m2 is ingericht voor vier werkplekken (uit te breiden naar acht) én een bespreektafel met mooi uitzicht. 


Vele faciliteiten


De mooie entree en ontvangstmogelijkheid krijgt u er in ieder geval gratis bij. Met goede parkeermogelijkheden en ligging aan de doorgaande weg is het kantoor gunstig en tegelijkertijd rustig gelegen. Ook is er een ruimte beschikbaar voor vergaderingen, opleidingen en trainingen. Verder is er bedrijfsruimte en opslagruimte te huur.


Flexibel


Prettig werken betekent ook dat wij graag met u meedenken over uw mogelijkheden. Zo kunnen wij de werkplek voorzien van beeldschermen, toetsenbord en aansluitingen, zodat u letterlijk met uw laptop kunt inpluggen en aan de slag kan. Natuurlijk is dit een voorbeeld en is er nog veel meer mogelijk.


All in


In de prijs voor de kantoren zijn vele extra's inbegrepen: meubilair, parkeren, gebruik van koffiecorner, lunchmogelijkheid, ontvangstruimte, gebruik van hal en toiletgroepen.

Voor de bedrijfshallen en de buitenopslag wordt een prijs op maat gemaakt.
De huurprijzen zijn exclusief BTW .

En meer


Kantoortuin Oldebroek wil graag meer voor u betekenen. Neem contact met ons op zodat wij de mogelijkheden kunnen bespreken.